topframe

Diensten

KraamZorgCompleet streeft naar een zo goed mogelijke integratie van de software in de procedures en werkwijzen van uw organisatie. Het leveren van de software en een deskundige klantvriendelijke helpdesk is niet altijd voldoende. Om deze reden leveren wij een aantal diensten die de kans op het succesvol gebruik van KraamZorgCompleet vergroten:

Software installatie
Ondanks het feit dat onze software bijzonder eenvoudig te installeren is, is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij dit proces. Dit kan nodig zijn indien u zelf de expertise of tijd niet heeft of als er sprake is van een technisch complexe infrastructuur.

Projectleiding
Indien u de implementatie van KraamZorgCompleet op een projectmatige wijze wilt aanpakken, dan is het mogelijk om een medewerker van ons de coördinerende werkzaamheden te laten verricht. Op die manier houdt u uw handen vrij voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Consultancy
Mochten er rondom de implementatie en het gebruik van KraamZorgCompleet complexe zaken spelen, dan kunt u een KraamZorgCompleet consultant inhuren. Hij of zij is een specialist waar het gaat om technische en/of functionele aspecten die binnen uw organisatie spelen. De persoon wordt in samenspraak met u geselecteerd.

Conversies
Indien u momenteel reeds een standaard of maatwerk pakket gebruikt voor uw administratie, dan kunnen wij veelal zorg dragen voor de conversie van die gegevens naar KraamZorgCompleet. Informeer naar de mogelijkheden. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, neem dan contact met ons op:

telefoonnummer 0182 - 62 11 23. Of stuur een e-mail.


topframe