topframe

Systeemeisen

Minimale systeemeisen voor KraamZorgCompleet
Onze software draait op elke moderne computer onder Windows. U kunt het gebruiken op een pc met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10. 

Voor het kunnen gebruiken van KraamZorgCompleet is aparte software noodzakelijk die op de achtergrond het vastleggen van de data stroomlijnt. Deze software, genaamd Actian (voorheen Pervasive), wordt automatisch meegeleverd. Dit is een versie die gebruikt kan worden in een stand-alone situatie en op een klein Windows netwerk tot 5 pc's.

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat het voor een aantal functionaliteiten binnen KraamzorgCompleet noodzakelijk is om een internetaansluiting te hebben. Bijvoorbeeld voor functies als de controle op verzekeringsrecht, online declareren via Vecozo en voor het opvragen van de BSN.


KraamZorgCompleet in een netwerk

De software functioneert ook uitstekend in een netwerk onder Novell, Windows 2003, Windows 2008, Windows 2011, Citrix en Linux. Voor deze zgn. dedicated server omgevingen is het noodzakelijk met een aparte versie van Actian* (databasemanager) te werken. Deze Serverlicentie moet apart aangeschaft worden; u kunt daarvoor contact opnemen met KraamZorgCompleet op telefoonnummer: 0182-621150.

* Prijzen pervasive voor 2017 (incl BTW en onder voorbehoud van wijzigingen)
 

Aantal licenties

eenmalige aanschafprijs
per stuk

jaarlijkse servicebijdrage
per stuk

  2017   2017  
t/m 9 licenties € 96,00   € 48,00  
10-19 licenties € 78,00   € 39,00  
20- 49 licenties € 72,00   € 36,00  
vanaf 50 licenties € 66,00   € 33,00  

Het belang van een noodstroomvoeding (UPS)
Om het risico op verlies of beschadiging van gegevens door stroomuitval te minimaliseren is het raadzaam om gebruik te maken van een UPS (Uninterruptible Power Supply).
Een UPS is een apparaat dat bij uitval van de netspanning de stroomvoorziening van computers en andere apparatuur voor een korte tijd kan overnemen, waardoor u de tijd heeft het hele systeem (netwerk) op de juiste wijze af te sluiten. Het verloren gaan van gegevens wordt hiermee zoveel mogelijk voorkomen.
De UPS moet worden aangesloten aan de pc waarop de database van KraamzorgCompleet staat.
Wanneer u meer hierover wilt weten kunt u contact opnemen met uw eigen hardwareleverancier.


topframe