14-09-2020 Versie 4.5.05 beschikbaar t.b.v. Vecozo wijzigingen per 1-10-2020

Beste gebruiker,

VECOZO gaat vanaf oktober Azure in gebruik nemen als datacenter. Hiervoor is nu een nieuwe versie van Kraamzorgcompleet 4.5.05 te downloaden op onze site.

Lees voor meer informatie en de juiste werkwijze de releasenotes.

Nadat je de nieuwe versie geïnstalleerd hebt dienen ook de URL’s in de Online diensten in KraamZorgCompleet eenmalig te worden aangepast. Gebruik hiervoor het stappenplan.

LET OP!

Wanneer de update 4.5.05 is gedraaid moet direct de URL’s handmatig aangepast worden omdat het declareren en COV NIET meer werkt.
Ook werkt het declareren en de COV na 1-10-2020 NIET meer met versie 4.5.04. Zorg er dus voor dat je op tijd overstapt op de nieuwe versie 4.5.05.

Let op!

Indien je online werkt via KraamZorgCompleet Online dan wordt de nieuwe versie vandaag al automatisch voor je geïnstalleerd. Heb je hierover nog vragen? Dan kun je mailen naar meldingen@intramedonline.nl.

Wanneer je online werkt via een andere hosting partij, dan is het belangrijk dat je hiermee contact opneemt verzoekt deze versie te installeren. Comvio wordt automatisch door ons geïnformeerd.

Heb je vragen over de nieuwe programma update? Neem dan gerust even contact op met ons service centrum via telefoon: 0182-621123 of via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Team KraamZorgCompleet