KraamZorgCompleet voert maatregelen door in verband met het Corona virus (COVID-19)

Om de veiligheid van onze medewerkers en onze relaties te waarborgen heeft KraamZorgCompleet maatregelen doorgevoerd. Met deze maatregelen borgen wij de continuïteit van onze dienstverlening.

Medewerkers werken thuis

Naar aanleiding van het advies vanuit de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken hebben wij besloten al onze medewerkers vanuit huis te laten werken tot en met 6 april. Na deze tijd gaan wij opnieuw de situatie bekijken.

Onze dienstverlening

De dienstverlening van KraamZorgCompleet blijft gewoon doorgaan. We hebben alle benodigde maatregelen getroffen om te zorgen dat onze dienstverlening ook vanuit huis door gaat. Alle data bij KraamZorgCompleet is opgeslagen in een extra beveiligde datacenter. Problemen en/of vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar!

Het Service Centrum

Ditzelfde geldt uiteraard voor ons Service Centrum. Onze supportmedewerkers werken thuis en blijven beschikbaar voor al jouw vragen. Wij zijn bereikbaar via: 0182-621 123

Wel vragen wij je om supportvragen die niet direct opgelost hoeven te worden per mail te sturen aan helpdesk@kraamzorgcompleet.nl.

De KraamZorgCompleet Software 

Onze software zal uiteraard 100% in de lucht blijven. Je kunt gewoon door blijven werken met KraamZorgCompleet.

Afdeling Administratie en Finance

Stuur voor vragen over je licentie en/of facturen een e-mail naar: info@kraamzorgcompleet.nl.

Afspraken op locatie of bij ons op kantoor

Afspraken bij ons op kantoor of bij jou op locatie zijn geannuleerd tot 6 april. Wij nemen contact met je op om een nieuwe datum af te spreken.

Cursussen

Cursussen en begeleidingen kunnen gewoon doorgang vinden via internet door het overnemen van je computer op afstand.

KraamZorgCompleet volgt de ontwikkelingen op de voet.  

Wij volgen de berichtgeving vanuit het RIVM en de Overheid op de voet. Indien hier aanleiding voor is berichten wij aanvullende informatie op www.kraamzorgcompleet.nl.