Diensten

KraamZorgCompleet streeft naar een zo goed mogelijke integratie van de software in de procedures en werkwijzen van jouw organisatie. Het leveren van de software en een deskundige klantvriendelijke helpdesk is niet altijd voldoende. Om deze reden leveren wij een aantal diensten die de kans op het succesvol gebruik van KraamZorgCompleet vergroten:

Software installatie

Ondanks het feit dat onze software bijzonder eenvoudig te installeren is, is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij dit proces. Dit kan nodig zijn indien je zelf de expertise of tijd niet hebt of als er sprake is van een technisch complexe infrastructuur.

Kies je voor KraamZorgCompleet Online dan hoeft jij je geen zorgen te maken over de installatie van de software en ook niet over, op een later moment, het installeren van programma updates. Klik hier voor meer informatie over KraamZorgCompleet Online.

Projectleiding

Indien je de implementatie van KraamZorgCompleet op een projectmatige wijze wilt aanpakken, dan is het mogelijk om een medewerker van ons de coördinerende werkzaamheden te laten verricht. Op die manier hou jij je handen vrij voor je dagelijkse werkzaamheden.

Consultancy

Mochten er rondom de implementatie en het gebruik van KraamZorgCompleet complexe zaken spelen, dan kun je een KraamZorgCompleet consultant inhuren. Hij of zij is een specialist waar het gaat om technische en/of functionele aspecten die binnen jouw organisatie spelen. De persoon wordt in samenspraak met je geselecteerd.

Conversies

Indien je momenteel reeds een standaard of maatwerk pakket gebruikt voor jouw administratie, dan kunnen wij veelal zorg dragen voor de conversie van die gegevens naar KraamZorgCompleet. Informeer naar de mogelijkheden. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, neem dan contact met ons op:

Telefoonnummer 0182 – 62 11 23. Of stuur een e-mail.