Even naar kantoor voor een kop koffie!

Naast koffie en gezelligheid zou er geen reden meer hoeven zijn om als kraamverzorgende naar kantoor te rijden. Alle communicatie kan namelijk digitaal via het KraamZorgCompleet Portaal. Handig, overzichtelijk, veilig, tijd,- en kostenbesparend!

Het KraamZorgCompleet Portaal wordt nu al, naar grote tevredenheid, gebruikt door een deel van onze KraamZorgCompleet klanten. Maar nog niet iedereen werkt met het portaal en dat is jammer… Want wat mis je dan?

Online Urenregistratie
Bij de ontwikkeling het KraamZorgCompleet Portaal zijn we begonnen met het digitaal kunnen registreren van de zorguren ‘aan het bed’. Kraamverzorgenden kunnen inloggen in het portaal, zien daar hun eigen zorgen en kunnen daarbij hun gewerkte uren registreren en laten ondertekenen door de kraamvrouw. Vervolgens worden deze ingelezen in KraamZorgCompleet en daar verwerkt tot een online-declaratie. Dit laatste werkt nog zoals iedereen dat gewend is.

Wat is er allemaal nieuw?
De afgelopen maanden hebben we, samen met de huidige gebruikers, keihard gewerkt om het KraamZorgCompleet Portaal qua mogelijkheden uit te breiden. We zijn trots op het resultaat!

Tipje van de sluier:
Online urenregistratie
Uren kunnen nu per dag voor akkoord worden ondertekend door de kraamvrouw.
Berichten
Je kunt bij een zorg berichten achter laten, van deze berichten komt een notificatie. Handig bij de overdracht van de zorg, maar ook voor bijzonderheden en vragen tijdens de zorg. Een groot deel van de tijdrovende telefoongesprekken wordt zo overbodig én de gedeelde informatie is altijd terug te lezen.
Bijlagen
Alle belangrijke documenten kun je digitaal toevoegen aan de zorg. Deze zijn daardoor altijd inzichtelijk voor de betrokken medewerkers. Denk dan aan een inschrijfformulier, documentatie van eerdere zwangerschappen of een foto van een ingevuld formulier welke je direct vanaf je mobiel kunt maken en koppelen aan de zorg.
Documenten
Invulbare formulieren waarvan we de meest gangbare formulieren al kant en klaar beschikbaar stellen. Zijn die niet geheel naar wens dan zijn ze naar eigen inzicht te wijzigen. Zelf ontwerpen van formulieren is ook mogelijk. Denk dan aan een Zorgovereenkomst, Intakeformulier, Temperatuurlijst of verslaglegging. Formulieren zijn (optioneel) te ondertekenen.
LIP indicatie
Eén van de kant en klare formulieren is een LIP formulier welke automatisch het totaal aan geïndiceerde uren berekend. Eventueel kun je ook de LIP indicatie op papier invullen en met je mobiel fotograveren en de afbeelding rechstreeks in het KraamZorgCompleet portaal koppelen. Daarna kun je in het veld ‘LIP indicatie’ het berekende aantal uren invullen. Bij het afsluiten van de zorg vindt er een controle plaats op het geïndiceerd aantal uren t.o.v. het werkelijk aantal geleverde uren. Daarnaast is er bij het urenoverzicht ook het aantal geïndiceerde uren te zien.
Intaker
Naast de rollen coördinator, planner en verzorger is nu ook het niveau intaker toegevoegd aan het portaal. Je kunt een verzorger nu als intaker koppelen aan een zorg. Deze verzorger heeft dan alleen tijdens de intake toegang tot de zorg.
Notificatie
Zodra er iets wordt toegevoegd aan een zorg binnen het portaal dan wordt de kraamverzorgende hier automatisch op geattendeerd middels een e-mail bericht. De coördinator en planner hebben in het portaal een overzicht van wijzigingen die gedaan zijn bij de zorgen.
Beheer meerdere organisaties onder één account mogelijk
Eén keer inloggen en je hebt toegang tot alle vestigingen waarbij je betrokken bent.
2FA beveiliging
2 factor authenticatie om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Oplevering?
Op dit moment zijn we nog aan het testen of alles werkt zoals het zou moeten. Begin 2019 willen we deze nieuwe versie beschikbaar gaan stellen aan onze klanten.

Hoe kan ik starten?
Vul het aanvraagformulier in op onze website. Wij nemen contact met je op en helpen je met het in gebruik nemen van het KraamZorgCompleet Portaal.

Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstatie.