Kies voor gemak met het 'KraamZorgCompleet Portaal'

In deze tijd van digitalisering zal er steeds minder op papier geregistreerd gaan worden en steeds meer ‘online’ en daarom digitaal. Dit is niet alleen gemakkelijker en minder foutgevoelig maar is nodig in een tijd waarin we bescherming van privacygevoelige informatie heel belangrijk vinden. Mede doordat per 25 mei 2018 de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht is gegaan.

We hebben daarom het ‘KraamZorgCompleet Portaal’ ontwikkeld. Dit is een ‘online tool’ waarin de kraamverzorgenden aan het bed gegevens kunnen registreren welke vervolgens in KraamZorgCompleet worden ingelezen. Het onveilig versturen (of het risico van kwijtraken) is dan geen issue meer.

Hoe werkt het?
Om te beginnen kunnen de zorguren worden geregistreerd. Het invullen van papieren urenbriefjes is daarmee niet meer nodig. Ook het onveilig verzenden van deze gegevens hoeft dan niet meer. Het digitaal ondertekenen en daarmee accorderen van de zorguren door de kraamvrouw is ook ondervangen. De kraamvrouw krijgt vervolgens uit het systeem een e-mail met het aantal zorguren welke geleverd én ondertekend zijn.

Nadat de zorg in het KraamZorgCompleet Portaal met de cliënt handtekening is afgerond, staan de gegevens klaar voor de import in KraamZorgCompleet. Na de import kun je in een nieuw scherm in KraamZorgCompleet de geïmporteerde uren controleren en fiatteren. Na controle komen de uren in de cliëntkaart (of eventueel bij een instelling) ter facturatie. Vanaf hier werkt het hetzelfde zoals nu.

In een later stadium gaan we het KraamZorgCompleet Portaal uitbreiden met de mogelijkheid om ook andere zorggegevens aan het bed te kunnen registreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het intakeformulier en temperatuurlijst.
 

Wanneer te verwachten?
We verwachten in september al uit te gaan leveren!
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het portaal, daarna zal nog een intensieve eindtest volgen. In september hopen we dan de eerste gebruikers aan te gaan sluiten.


 

Wat gaat het kosten?
De kosten zullen €10,-* per kraamverzorgende/per maand zijn.
Alléén de kraamverzorgenden die een zorg hebben gedaan in die maand worden berekend!
Géén eenmalige aanschafkosten!

Maar…., we willen bij uitlevering direct starten met een mooie actie:
In 2018 betaal je namelijk slechts €5,-* per kraamverzorgende/per maand.
Een korting van 50% dus!
* kosten zijn exclusief btw

Heb je interesse?
Schrijf je in via het inschrijfformulier en we nemen contact met je op.