Kosten KZC Online blijvend verlaagd!

Het gaat goed met KraamZorgCompleet OnLine. Door de vele aansluitingen worden de kosten lager en daarvan kun jij nu ook profiteren! In plaats van €93,- per account (aansluitkosten en/of wijzigingskosten) is dit vanaf nu slechts €39,- per account.
Het is overigens niet zo gek dat het goed gaat met KraamZorgCompleet OnLine. Veel klanten ervaren al het gemak van online werken én je weet zeker dat al je organisatie- en cliëntgegevens veilig beheerd worden.

Begin dit jaar hebben we de servicekosten per account al verlaagd naar €29,50 p/m en volgend daarop zijn nu dus ook de aansluit,- en/of wijzigingskosten verlaagd.

Nog even alle voordelen van KZC Online op een rijtje:
Waar en wanneer je wilt kun je met KraamZorgCompleet werken. Thuis, op kantoor of bij de cliënt. Op je laptop of tablet; superhandig!

  • Het is niet meer nodig om zelf dure serversoftware of -hardware aan te schaffen. Een pc of laptop met een internetverbinding is al voldoende.
  • Het volledige onderhoud en beheer besteed je uit. Wij installeren updates en maken back-ups voor je.
  • Eventuele storingen worden voorkomen, omdat wij het netwerk continu monitoren.
  • Je gegevens zijn veilig. Wij zorgen ervoor dat jij veilig kunt werken volgens alle eisen (waaronder de AVG).

Maak je nog geen gebruik van KraamZorgCompleet Online? Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via telefoonnummer 0182 621 150 (verkoop).