KraamZorgCompleet Online

Makkelijk en betrouwbaar!

Met KraamZorgCompleet OnLine (KZC Online) heb je de beschikking over alle functies van KraamZorgCompleet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beheer.

  • Wil je vanuit iedere locatie kunnen werken?
  • Vindt je dat jouw computergegevens eigenlijk op een veiliger plaats zouden moeten staan?
  • Ben je wel eens bang voor stroomuitval of diefstal van gegevens?
  • Vergeet je wel eens een back-up te maken?
  • Heb je geen zin in het installeren van allerlei updates?

Als jij je abonneert op KraamZorgCompleet OnLine hoef jij je nergens zorgen om te maken!

KraamZorgCompleet OnLine werkt als volgt: KraamZorgCompleet staat niet op je eigen computer, maar draait op een centrale server in Nederland. Vanaf je eigen computer maak je via het internet contact met die server. Uiteraard gaat het hierbij om een beveiligde verbinding. Vervolgens werk je op precies dezelfde manier op jouw computer met KraamZorgCompleet zoals je dat gewend bent.

Dit heeft voor jou een aantal voordelen:

  • Je kunt op elk gewenst moment met KraamZorgCompleet werken, wanneer en waar je maar wilt. KraamZorgCompleet OnLine is snel, veilig en stabiel.
  • Het prettige van KraamZorgCompleet OnLine is dat je zelf geen dure hardware hoeft aan te schaffen. Een pc of laptop met een internetverbinding is voldoende.
  • Ook de aanschaf van dure server-software is verleden tijd.

    En naar het onderhoud en beheer (denk bijvoorbeeld aan het installeren van updates of het dagelijks maken van uw veiligheidskopie) heb je helemaal geen omkijken. Dat komt allemaal voor rekening van KraamZorgCompleet OnLine. Op die manier ben je dus altijd verzekerd van up-to-date gegevens en actuele software.

Bovendien monitoren wij het netwerk continue zodat eventuele storingen voorkomen worden.

Abonnement KZC OnLine

KraamZorgCompleet OnLine is een extra service. De kosten hiervan komen bij de normale KraamZorgCompleet kosten. De prijs van een KraamZorgCompleet OnLine account is € 24,79 excl. BTW (€ 30,00 incl. BTW) per maand.

Wat is mijn IP adres

Voor de volledige kosten van KraamZorgCompleet OnLine klik hier

Voor veelgestelde vragen over KraamZorgCompleet OnLine klik hier