KraamZorgCompleet

Waarom zou je kiezen voor KraamZorgCompleet?

Gebruiksvriendelijk

KraamZorgCompleet is volledige software voor de kraamzorg en zeer gebruiksvriendelijk opgezet. Ook medewerkers die minder ervaring hebben met automatisering kunnen met het pakket overweg. Zo kan de gebruiker meerdere schermen tegelijkertijd naast elkaar openen en binnen deze schermen gemakkelijk zoeken, filteren en sorteren.

Dossiervorming

Informatie over personeel, cliënten, verzekeraars, kramen, zakelijke contacten, VSV’s en financiën kan worden vastgelegd en onderhouden. KraamZorgCompleet biedt de volledigheid die gevraagd wordt door een kraamzorg organisatie. De kwaliteit van jouw gegevens zal daardoor toenemen. Het is eenvoudig om aan de informatiebehoefte van de interne organisatie en externe relaties te voldoen.

Managementinformatie

De manager krijgt door de uitgebreide managementinformatie beter inzicht in allerlei bedrijfsprocessen, waardoor de taken worden vereenvoudigd. Beslissingen worden beter ondersteund en kunnen verantwoord worden genomen. Het managementdashboard komt de financiële stabiliteit van de organisatie ten goede, aangezien kosten en opbrengsten ten alle tijden inzichtelijk zijn.

Toekomstgericht

Binnen de kraamzorg en de geboortezorg is momenteel veel gaande. Als organisatie volgen wij deze ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat je aan je verplichtingen kunt voldoen.

Ontwikkelomgeving

Door de jarenlange ervaring van onze programmeurs en onze eigen technische ontwikkelomgeving zijn wij in staat software van zeer hoge kwaliteit te maken. Fouten komen niet veel voor en kunnen snel worden gecorrigeerd.

Online werken

We bieden de mogelijkheid om met KraamZorgCompleet Online te gaan werken. Dit houdt in dat je overal vandaan kunt werken. Op kantoor, bij de cliënt thuis, in de trein, vanaf het vakantie adres of vanuit je eigen huis. Dit op een veilige en betrouwbare manier. Updates worden automatisch uitgevoerd en dagelijks worden er back-ups gemaakt.

Naast KraamZorgCompleet Online bieden we ook het KraamZorgCompleet Portaal. Dit Portaal is bedoeld voor de medewerkers ‘aan het bed’. Overdracht van zorgen, registratie van zorguren en zorginhoudelijke gegevens.